Fakitermelés

A fa, egy olyan alapanyag, amely nélkülözhetetlen az ember alapvető szükségleteinek kielégítéséhez. A fák nem csak életükben támogatják az embert, de épített világunk elengedhetetlen alapanyagát szolgáltatják számunkra. Tüzelőanyagként otthonunk melegét biztosítja, kerítésként megvéd a külső hatásoktól, tetőt tesz a fejünk fölé, valamint bútorok formájában varázsolja kényelmessebbé a teret.

 

Cégünk egyik legmeghatározóbb tevékenysége a fakitermelés, amely magába foglalja többek között a fahasználati munkák tervezését, a fakitermelés lebonyolítását, valamint ezen folyamatok teljeskörű adminisztrációját. A fakitermelés alkalmával nagy szakmai múltra visszatekintő munkatársaink szakértelmére és a korszerű erdészeti gépekre támaszkodunk, melyek nem csak hatékonnyá, de teljes mértékben biztonságossá teszik a munkavégzést.

 

Fakitermelés alkalmával telepített vagy természetes erdőből kerülnek feldolgozásra a különböző szálfák. Mindez egy hétköznapi, ám annál veszélyesebb munka, amely megköveteli a szakemberek jelenlétét. A fakitermelés folyamata magába foglalja a fadöntés, a gallyazás, valamint a darabolás műveletét egyaránt.

Ajánlatkérés