4

RÓLUNK

Bemutatkozás

Nagykőrösi telephelyű magánerdős vállalkozás révén cégünk legfőbb profilja a komplex erdőgazdálkodási szolgáltatások nyújtása. Vállalatunk erős és megdönthetetlen alapját annak tagjai képezik, hiszen egy harmadik generációs erdész család alkotja. A kezdeti magán erdőgazdálkodást követően ma már kisebb-nagyobb ügyfeleink számára nyújtunk teljeskörű erdőhasználati, valamint erdőgazdálkodási szolgáltatásokat. A mögöttünk álló több évtizedes szakmai tapasztalatnak köszönhetően mind a tanácsadásban, mind az erdőgazdálkodási feladatok tekintetében precíz és eredményes munkavégzést biztosítunk. A nagyfokú teherbírást és a gyors munkavégzést szakértő alvállalkozóinkkal való közös együttműködésünk biztosítja, akikkel már hosszú évek óta állunk partneri kapcsolatban.

 

Szolgáltatásaink közé tartozik a magánerdők teljeskörű fa használatára irányuló tevékenységei – mint a fakitermelés, az értékesítés, a szállítmányozás, a vágási terület takarítása, a teljes talajelőkészítés, az erdő felújítása és ápolása egyaránt. Továbbá erdészeti szakirányítással is foglalkozunk. Mindemellett pedig fűrészüzemünkben fűrészáruk gyártását is széles választékban vállaljuk – legyen szó raklap elemekről, komplett raklapokról, lécekről, deszkákról, pallókról vagy jelölőkarókról.

 

Szolgáltatásainkat igény szerint, külön-külön is biztosítjuk, azok bármely kombinációjának igénybevételére is van lehetőség.

Ajánlatkérés