4

Szállítmányozás

A faanyagot nem elegendő szakszerűen feldolgozni, gyorsan és sérülésmentesen el is kell juttatni a megrendelőhöz. A hatékony munkavégzés érdekében ehhez pontosan megtervezett és jól megszervezett anyagmozgatásra van szükség. Jellemzően az anyagmozgatás nagy mennyiségű fára vonatkozik, amelyet nagyobb távolságra szükséges eljuttatni, mindezt folyamatosan változó körülmények között.  

 

Kiterjedt gépjárműparkunknak köszönhetően korszerű tehergépkocsik segítségével képesek vagyunk gondoskodni a faanyag szállításáról. A rendelkezésünkre álló nyerges vontatók vagy darus teherautók elvégzik helyettünk a munka nehezét. Állományunk folyamatosan bővül a zökkenőmentes alapanyagellátás érdekében. Cégünk kamionjai időjárástól függetlenül az év minden szakában rendelkezésre állnak a gyors, biztonságos, valamint kényelmes szállítás biztosítása érdekében.

 

Széleskörben felhasználhatóságot biztosító gépjárműveinknek köszönhetően a faanyag szállítása mellett vállaljuk a raklapos áruk fuvarozását, a takarmány bálák rakodását és elszállítását egyaránt.

Ajánlatkérés